Tisková zpráva: Úspěšný Festival kroužků a arganizací Plzeňského Kraje přilákal tisíce dětí a rodin

TISKOVÁ ZPRÁVA Plzeň, 6.září 2023

Plzeňská krajská rada dětí a mládeže, z.s., uspořádala včera úspěšný Festival Kroužků a Organizací Plzeňského Kraje na Chvojkových Lomech.

Tato událost, která spojila stovky neziskových organizací a tisíce účastníků, oslavila různorodé volnočasové aktivity pro děti a mládež. Festival nabídl zájemcům nejen příležitost prozkoumat širokou škálu kroužků a organizací, ale také možnost se setkat s lektory, kteří tyto aktivity vedou. Téma letošního festivalu, "cesta kolem světa," přineslo návštěvníkům zážitky z různých koutů světa, a to skrze různé aktivity, prezentace a kulturní vystoupení.

Celkově se na festivalu zúčastnilo 38 neziskových organizací z plzeňského kraje, které představily své volnočasové aktivity pro děti a mládež. Akce přilákala přibližně 4 000 návštěvníků, což ukazuje na význam a popularitu této akce v komunitě. Martina Weberová, předsedkyně Plzeňské krajské rady dětí a mládeže, z.s., řekla: "Jsme nadšení, že můžeme pořádat tuto událost, která propojuje naše neziskové organizace s dětmi, mládeží a rodinami v našem regionu. Festival byl plný zábavy, vzdělávání a kulturního bohatství. Děkujeme všem, kteří se podíleli na jeho úspěchu."

Festival Kroužků a Organizací Plzeňského Kraje byl podpořen partnerstvím s Městkým obvodem 2 - Plzeň, VZP ČR a Vodárnou Plzeň.

Pro další informace kontaktujte: Barboru Vlnovou, Tel. číslo: 605 889 250, email: barbora.vlnova@PKRDM.cz

O organizaci: Plzeňská krajská rada dětí a mládeže, z.s., je nezisková organizace zasazující se o rozvoj a podporu volnočasových aktivit pro děti a mládež v Plzeňském kraji. Organizace pracuje na budování komunity a poskytování příležitostí pro rozvoj a učení dětí a mladých lidí.